Νέα και Ανακοινώσεις

Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ο Φίλιππος Πουγιούτας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοίνωσε την εκλογή του νέου Πρύτανη και τον διορισμό του νέου Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου.

Νέος Πρύτανης από τις 2 Απριλίου 2016 έχει αναλάβει ο καθηγητής Φίλιππος Πουγιούτας, ο οποίος διαδέχεται τον καθηγητή Μιχάλη Ατταλίδη. Ο καθηγητής Πουγιούτας διαθέτει πολύχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Από τις 18 Μάιου 2016, νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου αναλαμβάνει ο καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης, ο οποίος διαδέχεται τον Δρ. Νίκο Περιστιάνη. Ο καθηγητής Καρτακούλλης φέρνει μαζί του σημαντικές διοικητικές εμπειρίες από μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καλωσορίζει τους δύο καθηγητές στα νέα τους καθήκοντα και τους εύχεται κάθε επιτυχία.

Παράλληλα, εκφράζει τις θερμότατες του ευχαριστίες στους κκ. Ατταλίδη και Περιστιάνη για την σημαντική τους προσφορά στην ανάπτυξη και καταξίωση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ως ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου, καθώς και για την τεράστια τους συμβολή στην καθιέρωση του διεθνώς.

ΜΕΛΗ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ

Πολυμεσικο υλικο

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δραστηριοτητες Νέα και Ανακοινώσεις Νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ο Φίλιππος Πουγιούτας